Kent u onze nieuwe collega's al?
Arienne:
"Sinds augustus ben ik werkzaam bij CallvoipTelefonie. Na enkele omzwervingen in het bedrijfsleven ben ik er achter gekomen dat ik vooral opzoek was naar een bedrijf met een klein team en die heb ik bij CallvoipTelefonie gevonden. Ik zorg er voor dat nieuwe klanten, maar vooral ook onze trouwe klanten blij worden & blijven met de service die wij bieden."
Lennart:
"Jarenlange ervaring bij diverse callcenters in Groningen, van Ziggo tot de Belastingtelefoon, heeft mijn natuurlijke behulpzame karakter gevormd. De klant en zijn specifieke situatie zijn daarbij altijd het uitgangspunt geweest. Als Commercieel Medewerker bij CallvoipTelefonie neem ik mijn opgedane ervaringen mee om samen met u tot de juiste oplossing en een duurzame relatie te komen. "
Laatste kans! Vervang uw toestellen nu wel heel voordelig.
Wij komen steeds vaker situaties tegen met toestellen die door ouderdom gebreken vertonen. Wij mogen van Yealink u nog 1 maand onderstaande toestellen tegen een scherpe prijs, tot 20% korting en gratis configuratie, aanbieden. Oftewel: geniet van het comfort van een nieuw toestel en laat ons u een passend voorstel doen! 

Waarom zou u kiezen voor deze toestellen?
  • Uitstekende geluidskwaliteit
  • Veel programmeerbare sneltoetsen
  • Ondersteunt BLF (Busy Lamp Field)
  • Eenvoudig in gebruik. Intuïtieve bediening
  • Ondersteunt PoE (Power over Ethernet)
Ja! Stuur mij vrijblijvend een aanbod

Gaat u verhuizen?

Uw telefonieoplossing verhuist even makkelijk met u mee. Onze telefooncentrale zit in de cloud en daarom is het een kwestie van stekker er opnieuw in en bellen maar! Mocht het nieuwe netwerk toch voor problemen zorgen, neem dan even contact met ons op. Of bekijk het volgende document.

Wij regelen voor u de beste internetverbinding!

Uw internetverbinding kan in veel gevallen ook meeverhuisd worden. Wij zijn partner van Ziggo en XS4ALL en kunnen dit dus vaak voor u regelen. Wenst u een nieuwe internetverbinding? Ook dan zijn wij de partij voor u! Stuur ons een bericht.
Vragen, problemen of assistentie gewenst?
Wij worden blij van gelukkige klanten! Mocht er dus iets niet lekker lopen, heeft u een vraag over de online telefooncentrale of ervaart u problemen met de dienst? Neem dan contact met ons op! 
Meer weten: bel 050 820 0000 of mail ons.
Bent u opzoek naar informatie over een andere functionaliteit?
Klik hier en bekijk onze uitgebreide handleiding van Simmpl
Op onze diensten zijn de algemene voorwaarden van TijdhofConsulting van toepassing.
Wijzigingen en/of typefouten voorbehouden. 
Copyright © 2018 Callvoip, All rights reserved.


uitschrijven