Wat verandert er voor u per 25 mei?


Als klant van CallvoipTelefonie brengen wij u graag onder de aandacht dat wij wijzigingen hebben aangebracht in de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring. Dit in verband met de 'algemene verordening gegevensbescherming' (AVG) die per 25 mei geldt.

Wij voorzien u van de beste telefonieoplossing, daar verandert na 25 mei niets aan. Aangezien daar veel informatie en persoonsgegevens bij komen kijken, staat het beschermen van uw privacy al vanaf het eerste moment centraal bij ons! Wij zorgen dat uw gegevens goed beveiligd zijn en passen de beveiliging aan zodat uw gegevens ook beveiligd blijven. De gegevens van onze klanten zijn altijd goed beschermd. Wij hebben deze gegevens nooit verkocht aan derden en zullen dit in de toekomst ook nooit doen.

U leest in de privacyverklaring welke informatie wij verzamelen door gebruik te maken van onze dienst en waarom wij dit doen. Extra informatie en antwoord op veelgestelde vragen vindt u via onderstaande knop in ons blogbericht.
Meer informatie vindt u hier
Indien u vragen heeft over de gegevens die we van u hebben of over de privacyverklaring? Neem dan contact op met privacy@callvoip.nl
Op onze diensten zijn de algemene voorwaarden van TijdhofConsulting van toepassing.
Wijzigingen en/of typefouten voorbehouden. 
Copyright © 2018 Callvoip, All rights reserved.


uitschrijven